๐งฉ CROSSWORD PUZZLE 02
Playing with Numbers | Class 6
๐ Type your answers directly in the grid!
Complete the Crossword Puzzle
➡️ ACROSS
1. Two natural numbers are coprime if their HCF is _________.๐ก Answer: ONE
2. A number is divisible by _________ if its ones place digit is either 5 or 0.๐ก Answer: FIVE
3. LCM of 2 and 4 is _________๐ก Answer: FOUR
4. 1 is neither a _________ nor composite number.๐ก Answer: PRIME
⬇️ DOWN
5. 2 consecutive odd prime numbers are known as _________.๐ก Answer: TWIN
6. A number is divisible by _________ if the number is divisible by 2 and 3 both.๐ก Answer: SIX
7. _________ is the only even prime number.๐ก Answer: TWO
8. HCF of 7 and 28 is _________.๐ก Answer: SEVEN
๐ WATCH IT ON FLIPBOOK
๐ CLICK HERE
๐ Play & Learn with your Friends Kutties! ๐
All the best!
Thank You ๐๐ป
All the best!
Thank You ๐๐ป
No comments:
Post a Comment