Showing posts with label CROSSWORD PUZZLE 02 CLASS 6. Show all posts
Showing posts with label CROSSWORD PUZZLE 02 CLASS 6. Show all posts

CROSSWORD PUZZLE 02 CLASS 6

Crossword Puzzle 02 | Playing with Numbers | Class 6 Maths | Key To Enjoy Learning Maths

๐Ÿงฉ CROSSWORD PUZZLE 02
Playing with Numbers | Class 6

๐Ÿ“ Type your answers directly in the grid!

Complete the Crossword Puzzle

➡️ ACROSS

1. Two natural numbers are coprime if their HCF is _________.๐Ÿ’ก Answer: ONE
2. A number is divisible by _________ if its ones place digit is either 5 or 0.๐Ÿ’ก Answer: FIVE
3. LCM of 2 and 4 is _________๐Ÿ’ก Answer: FOUR
4. 1 is neither a _________ nor composite number.๐Ÿ’ก Answer: PRIME

⬇️ DOWN

5. 2 consecutive odd prime numbers are known as _________.๐Ÿ’ก Answer: TWIN
6. A number is divisible by _________ if the number is divisible by 2 and 3 both.๐Ÿ’ก Answer: SIX
7. _________ is the only even prime number.๐Ÿ’ก Answer: TWO
8. HCF of 7 and 28 is _________.๐Ÿ’ก Answer: SEVEN

๐Ÿ“˜ WATCH IT ON FLIPBOOK

๐Ÿ”— CLICK HERE
๐ŸŽ‰ Play & Learn with your Friends Kutties! ๐Ÿ‘
All the best!
Thank You ๐Ÿ™๐Ÿป

class9-ch7-solutions Ganita Manjari

Ganita Manjari – Class 9 Mathematics Key to Enjoy Learning Maths · keytoenjoylearningmaths.blogspot.com · Part 1 & Part 2 Part 1 P...